SWOJAK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 220 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Swojak. Meer weten? Ontdek meer

14 feb 2024 om 15:53 Jedzonko naprawdę pycha. Czas długi, ale to kwestia dnia i ruchu, wiadomo.
14 jan 2024 om 8:15 Eerste en laatste keer dat we pools geprobeerd hebben
13 jan 2024 om 17:13 Prawie 1,5h czekałam na zamówienie które było nie poprawne. Po zgłoszeniu że moje zamówienie się nie zgadza moje wiadomości zostały przeczytane i zignorowane dopóki się nie upomniałam. A poprawnego zamównienia jak nie było tak nie ma.
10 jan 2024 om 17:08 Pyszny dewolaj, pyszny placek, dostawa 30 w min. 5/5
17 dec 2023 om 17:47 Jedzenie dobre, ale dostawa baaardzo długa
12 nov 2023 om 19:00 Heerlijk en we nodigen ons uit voor de volgende maaltijd. Het was verrukelijk.
29 okt 2023 om 1:51 Echt heerlijk gegeten! Gaan we zeker vaker doen.
20 sep 2023 om 9:49 Altijd lekker!
16 aug 2023 om 20:00 Ogromny schabowy z pyszną surówką. Zupa dnia z młodą kapustką i domowym makaronem petarda! Jak u mamy
16 aug 2023 om 5:28 Jedzenie ok
11 aug 2023 om 22:05 Dostawa raz szybciej, raz wolniej. Pewnie zależne od ilości zamówień. Jedzenie dobre, osobiście polecam
10 aug 2023 om 7:56 Ontzettend vies eten. De patat was nat en bijna rauw. We hebben het zelf nog 7 minuten in de airfryer gedaan voordat het enigszins eetbaar was. De kip was droog. De dumplings waren smakeloos. Heel erg duur voor wat je er voor kreeg. Een aanfluiting.